Listopad 2018. Kuchnia austriacka – jednodniowe warsztaty kulinarne.

Z wizytą w austriackiej kuchni

Sznycel i nie tylko

Pierwszym skojarzeniem z Austrią są górskie krajobrazy, słynny Bal w Operze Wiedeńskiej oraz bezcenne zabytki i dzieła sztuki, jednak niewielu osobom udało się poznać ten piękny kraj “od kuchni”. My zabierzemy Was prosto na wiedeński dwór, gdzie na stole królują najwspanialsze delikatesy! Zapraszamy!

Menu:

Przystawka:
Przysmak Książęcy (Keiseschmall)

Zupa:
Tyrolskie klopsiki w rosole

Danie główne:
Sznycel wiedeński z cząstką cytryny oraz purée ziemniaczane i sałata z winegretem

Deser:
Apfelstrudel

W pakiecie:

  • folder z recepturami
  • degustacja własnoręcznie przygotowanych potraw
  • certyfikat do powieszenia na ścianie
  • możliwość zorganizowania wycieczki quadami
  • świetna zabawa z doborowym towarzystwie

Kursanci mają zapewnione fartuchy.
Ilość miejsc ograniczona.

Start: godz. 12.00
11 listopada 2018 (niedziela)

Koniec: godz. 17.00
11 listopada 2018 (niedziela)