Maj 2018. Kuchnia kaukaska – jednodniowe warsztaty kulinarne (brak miejsc)

Kaukaskie smaki

Wiosenna sesja warsztatowa

Zapaleni podróżnicy z przyjemnością zatrzymają się na chwilę w naszym Folwarku na pełną przygód lekcję gotowania w stylu kaukaskim! Wspólnie przemierzymy ten fascynujący kraj kosztując po drodze aromatycznego szaszłyku gruzińskiego… Z nami zasmakujesz w najpopularniejszych potrawach Gruzji i Armenii!

Uwaga!
Na ten kurs wszystkie miejsca
zostały wyprzedane!

 

Menu:

Przystawka:
Bakłażan z orzechami włoskimi

Zupa:
Ormiańska zupa Bozbasz

Danie główne:
Szaszłyk gruziński z chlebem lawasz

Deser:
Tymiankowy napój z miodem

W pakiecie:

  • folder z recepturami
  • degustacja własnoręcznie przygotowanych potraw
  • certyfikat do powieszenia na ścianie
  • możliwość zorganizowania wycieczki quadami
  • świetna zabawa z doborowym towarzystwie

Kursanci mają zapewnione fartuchy.
Ilość miejsc ograniczona.

Start: godz. 12.00
20 maja 2018 (niedziela)

Koniec: godz. 17.00
20 maja 2018 (niedziela)