Maj 2018. Kuchnia kaukaska – warsztaty kulinarne w pakiecie dwudniowym (brak miejsc)

Wiosenna sesja warsztatowa

Kaukaska przygoda

Bakłażan z orzechami włoskimi, zupa Bozbasz, Szaszłyk gruziński z chlebem lawasz – to tylko niektóre z dań kuchni kaukaskiej. Brzmi intrygująco, prawda? Podczas tych warsztatów zaprosimy Cię do odkrywania tajemnic Gruzji i Armenii, które skrywają mnóstwo skarbów dla prawdziwych smakoszy!

Uwaga!
Na ten kurs wszystkie miejsca
zostały wyprzedane!

 

Pierwszy dzień – 18.05.2018 (piątek)

  • 15:00 – Przyjazd
  • 18:00 – Kolacja

Drugi dzień – 19.05.2018 (sobota)

  • 8:00 – 10:00 – Śniadanie
  • 12:00 – Rozpoczęcie warsztatów o tematyce „Kuchnia kaukaska” (czas trwania: około 4-5 godzin z degustacją)
    • Przystawka: Bakłażan z orzechami włoskimi
    • Zupa: Ormiańska zupa Bozbasz
    • Danie główne: Szaszłyk gruziński z chlebem lawasz
    • Deser: Tymiankowy napój z miodem

Trzeci dzień – 20.05.2018 (niedziela)

  • 8:00 – 10:00 – Śniadanie
  • 11:00 – Wyjazd

W pakiecie również:

  • folder z recepturami
  • degustacja własnoręcznie przygotowanych potraw
  • certyfikat do powieszenia na ścianie
  • możliwość zorganizowania wycieczki quadami
  • świetna zabawa z doborowym towarzystwie

Kursanci mają zapewnione fartuchy.
Ilość miejsc ograniczona.

Start: godz. 15:00
18 maja 2018 (piątek)

Koniec: godz. 11:00
20 maja 2018 (niedziela)