Luty 2018. Kuchnia niemiecka – jednodniowe warsztaty kulinarne (brak miejsc)

Zimowa sesja warsztatowa

Niemiecki kunszt kulinarny

Podczas warsztatów kulinarnych zabierzemy Cię w podróż do kraju naszych zachodnich sąsiadów, podczas której poznasz smaki wybranych regionów! Będzie i smacznie i sycąco! Gwarantujemy pyszną zabawę doprawioną solidną dawką wiedzy!

Uwaga!
Na ten kurs wszystkie miejsca
zostały wyprzedane!

 

Menu:

Przystawka:
Kartofelsalat

Zupa:
Kartoflanka Berlińska

Danie główne:
Pieczeń wieprzowa z karkówki w sosie ze szpeclami plus kapusta zasmażana na smalcu z jałowcem i orzechami włoskimi

Deser:
Knedle ze śliwkami w sosie budyniowym

W pakiecie:

  • folder z recepturami
  • degustacja własnoręcznie przygotowanych potraw
  • certyfikat do powieszenia na ścianie
  • możliwość zorganizowania wycieczki quadami
  • świetna zabawa z doborowym towarzystwie

Kursanci mają zapewnione fartuchy.
Ilość miejsc ograniczona.

Start: godz. 12.00
25 lutego 2018 (niedziela)

Koniec: godz. 17.00
25 lutego 2018 (niedziela)