Październik 2018. Kuchnia rosyjska – jednodniowe warsztaty kulinarne.

Jesienna sesja warsztatowa

Rosyjska ruletka

Nie lubicie rutyny w kuchni? My również! Właśnie z myślą o nieustannie poszukujących nowych wrażeń amatorach gotowania przygotowaliśmy warsztaty z kuchnią rosyjską. Wśród niebanalnych dań, które stworzymy znajdą się: Solanka mięsna czy Boeuf Stroganow. Nie może Was zabraknąć!

Menu:

Przystawka:
Śledź pod pierzynką

Zupa:
Solianka mięsna

Danie główne:
Boeuf Stroganow

Deser:
Jabłko pieczone z miodem i bakaliami

W pakiecie:

  • folder z recepturami
  • degustacja własnoręcznie przygotowanych potraw
  • certyfikat do powieszenia na ścianie
  • możliwość zorganizowania wycieczki quadami
  • świetna zabawa z doborowym towarzystwie

Kursanci mają zapewnione fartuchy.
Ilość miejsc ograniczona.

Start: godz. 12.00
14 października 2018 (niedziela)

Koniec: godz. 17.00
14 października 2018 (niedziela)