Czerwiec 2018. Kuchnia węgierska – jednodniowe warsztaty kulinarne.

Węgierskie przysmaki

Letnia sesja warsztatowa

Polak, Węgier, dwa bratanki, i do szabli, i do… wspólnego ucztowania! Kto z nas nie zna smaku tradycyjnych placków po węgiersku, zupy gulaszowej czy kapuśniaku? Pragniesz poznać Węgry jeszcze lepiej? Podczas warsztatów zapoznamy Cię z czołowymi daniami kuchni węgierskiej!

W pakiecie:

  • folder z recepturami
  • degustacja własnoręcznie przygotowanych potraw
  • certyfikat do powieszenia na ścianie
  • możliwość zorganizowania wycieczki quadami
  • świetna zabawa z doborowym towarzystwie

Kursanci mają zapewnione fartuchy.
Ilość miejsc ograniczona.

Start: godz. 12.00
10 czerwca 2018 (niedziela)

Koniec: godz. 17.00
10 czerwca 2018 (niedziela)