Marzec 2018. Menu wielkanocne – jednodniowe warsztaty kulinarne.

Wiosenna sesja warsztatowa

Wielkanocna tradycja

Święta kojarzą nam się z polskimi smakami znanymi od pokoleń. Marzysz o tym, aby zaskoczyć Gości pysznym świątecznym żurkiem przyrządzonym według babcinej receptury? Podczas jednodniowych warsztatów nauczymy Cię jak stworzyć Wielkanocne potrawy tradycyjnie, ale z jajem, dzięki czemu te Święta nabiorą zupełnie innego smaku!

Menu:

Przystawka:
Jajko w sosie tatarskim z rzeżuchą oraz trzy rodzaje past jajecznych

Zupa:
Żur na białej kiełbasie

Danie główne:
Udziec wieprzowy pieczony z goździkami w sosie chrzanowym, ziemniaki z wody plus warzywa kiszone

Deser:
Pascha

W pakiecie:

  • folder z recepturami
  • degustacja własnoręcznie przygotowanych potraw
  • certyfikat do powieszenia na ścianie
  • możliwość zorganizowania wycieczki quadami
  • świetna zabawa z doborowym towarzystwie

Kursanci mają zapewnione fartuchy.
Ilość miejsc ograniczona.

Start: godz. 12.00
11 marca 2018 (niedziela)

Koniec: godz. 17.00
11 marca 2018 (niedziela)