Kwiecień 2018. Tajska kuchnia – jednodniowe warsztaty kulinarne.

Wiosenna sesja warsztatowa

Azjatycka kuchnia

Tajska kuchnia to fuzja egzotycznych owoców, przypraw oraz unikalnych składników – jest to więc idealna propozycja dla amatorów ekscytujących wrażeń! Wybierz się z nami w podróż do drugiego zakątka globu! Razem połączymy smaki kokosu, limonki czy owoców morza w uwodzącą aromatem, słodko-gorzką całość!

Do wyboru:

I zestaw menu:

Przystawka:
Green papaya
salad

Zupa:
Tom Kha Gai
(lemonowo – kokosowa z kurczakiem)

Danie główne:
Pstrąg/dorada gotowana na parze
w sosie ostrygowym z warzywami

Deser:
Mango sticky rice

II zestaw menu:

Przystawka:
Thai Beef Salat –
sałata pikantna z wołowiną

Zupa:
Tom Yam
Khun

Danie główne:
Phad Thai –
makaron ryżowy smażony

Deser:
Naleśnik z bananem

W pakiecie:

  • folder z recepturami
  • degustacja własnoręcznie przygotowanych potraw
  • certyfikat do powieszenia na ścianie
  • możliwość zorganizowania wycieczki quadami
  • świetna zabawa z doborowym towarzystwie

Kursanci mają zapewnione fartuchy.
Ilość miejsc ograniczona.

Start: godz. 12.00
15 kwietnia 2018 (niedziela)

Koniec: godz. 17.00
15 kwietnia 2018 (niedziela)