Kwiecień 2018. Tajska kuchnia – warsztaty kulinarne w pakiecie dwudniowym (brak miejsc)

Egzotyczna kuchnia

Odkrywamy Tajlandię!

Ekscytuje Cię wizja podróży w najodleglejsze zakątki świata? Dołącz do naszej załogi w drodze do egzotycznej Tajlandii! To niezwykły kraj kontrastujących ze sobą barw, obyczajów i smaków, z których razem stworzymy podczas warsztatów niebanalne potrawy takie jak: lemonowo – kokosowy Tom Kha Gai czy słynny Phad Thai…. Pospiesz się, zaraz wyruszamy!

Uwaga!
Na ten kurs wszystkie miejsca
zostały wyprzedane!

 

Pierwszy dzień – 13.04.2018 (piątek)

  • 15:00 – Przyjazd
  • 18:00 – Kolacja

Drugi dzień – 14.04.2018 (sobota)

  • 8:00 – 10:00 – Śniadanie
  • 12:00 – Rozpoczęcie warsztatów o tematyce
    „Tajska kuchnia” (czas trwania: około 4-5 godzin z degustacją). Do wyboru:
    I zestaw menu:

    • Przystawka: Green papaya salad
    • Zupa: Tom Kha Gai
      (lemonowo – kokosowa z kurczakiem)
    • Danie główne: Pstrąg/dorada gotowana
      na parze w sosie ostrygowym z warzywami
    • Deser: Mango sticky rice

    II zestaw menu:

    • Przystawka: Thai Beef Salat –
      sałata pikantna z wołowiną
    • Zupa: Tom Yam Khun
    • Danie główne: Phad Thai
    • Deser: Naleśnik z bananem

Trzeci dzień – 15.04.2018 (niedziela)

  • 8:00 – 10:00 – Śniadanie
  • 11:00 – Wyjazd

W pakiecie również:

  • folder z recepturami
  • degustacja własnoręcznie przygotowanych potraw
  • certyfikat do powieszenia na ścianie
  • możliwość zorganizowania wycieczki quadami
  • świetna zabawa z doborowym towarzystwie

Kursanci mają zapewnione fartuchy.
Ilość miejsc ograniczona.

Start: godz. 15:00
13 kwietnia 2018 (piątek)

Koniec: godz. 11:00
15 kwietnia 2018 (niedziela)