Lipiec 2018. Wietnamskie smaki – jednodniowe warsztaty kulinarne.

Kuchnia Azji

Smaki dalekiego wschodu

Wietnam to nie tylko kraina fascynujących legend i zapierających dech w piersi krajobrazów, ale również rozpływających się w ustach dań. Wspólnie rozsmakujemy się w orientalnych potrawach prosto z gorącego woka – tutaj nikt nie będzie narzekał na brak atrakcji!

Menu:

Przystawka:
Spring rolls na parze i smażone

Zupa:
Zupa Pho

Danie główne:
Pierożki Wonton

Deser:
Owoce w puddingu kokosowo-ryżowym

W pakiecie:

  • folder z recepturami
  • degustacja własnoręcznie przygotowanych potraw
  • certyfikat do powieszenia na ścianie
  • możliwość zorganizowania wycieczki quadami
  • świetna zabawa z doborowym towarzystwie

Kursanci mają zapewnione fartuchy.
Ilość miejsc ograniczona.

Start: godz. 12.00
14 lipca 2018 (sobota)

Koniec: godz. 17.00
14 lipca 2018 (sobota)