Kursy

  • Zobacz
    Wrzesień 2020 - Kuchnia kaukaska
    Przystawka: Bakłażan z orzechami włoskimi Zupa: Ormiańska zupa Bozbasz Danie główne: Szaszłyk gruziński z chlebem lawasz Deser: Tymiankowy napój z miodem
  • Zobacz
    Październik 2020 - Tajska kuchnia
    I zestaw menu: Przystawka: Green papaya salad Zupa: Tom Kha Gai (lemonowo – kokosowa z kurczakiem) Danie główne: Pstrąg/dorada gotowana na parze w sosie ostrygowym z warzywami Deser: Mango sticky rice II zestaw menu: Przystawka: Thai Beef Salat – sałata pikantna z wołowiną Zupa: Tom Yam Khun Danie...
  • Zobacz
    Listopad 2020 - Kurs tradycyjnego wyrobu wędlin I
    W programie kursu: Nauka rozbioru półtuszy Nauka wyrabiania 3 rodzajów kiełbas: biała śląska czosnkowa Nauka przygotowania, peklowania i wędzenia: polędwicy szynki baleronu boczku schabu Nauka wyrobu kaszanki i salcesonu
  • Zobacz
    Listopad 2020 - Kurs tradycyjnego wyrobu wędlin II
    W programie kursu: Nauka rozbioru półtuszy Nauka wyrabiania 3 rodzajów kiełbas: biała śląska czosnkowa Nauka przygotowania, peklowania i wędzenia: polędwicy szynki baleronu boczku schabu Nauka wyrobu kaszanki i salcesonu

Karkonosze, apartamenty, SPA, wyborna kuchnia –

Wszystko w jednym miejscu

Oferta dla osób prywatnych, grup i firm

Wyjątkowy prezent

Voucher

Dla grup minimum 4-osobowych