Kursy

  • Zobacz
    Styczeń 2019 - Kuchnia wegetariańska
    Przystawka: Kalafior w aromacie świerku z dojrzewającym serem bursztyn Zupa: Krem z pieczonego buraka z serem owczym i chrupkami z gryki Danie główne: Filet z pstrąga marynowany w oleju z wiesiołka na purée z...
  • Zobacz
    Luty 2019 - Kuchnia węgierska (brak miejsc)
    Przystawka: Gęsia wątróbka Zupa: Zupa rybna Halaszle Danie główne: Gulasz z galuszkami Deser: Naleśnik Gundela
  • Zobacz
    Marzec 2019 - Kurs tradycyjnego wyrobu wędlin
    W programie kursu: Nauka rozbioru półtuszy Nauka wyrabiania 3 rodzajów kiełbas: biała śląska czosnkowa Nauka przygotowania, peklowania i wędzenia: polędwicy szynki baleronu boczku schabu Nauka wyrobu kaszanki i salcesonu
  • Zobacz
    Kwiecień 2019 - Kuchnia włoska
    Przystawka: Cukinia z serem ricotta marynowana w oliwie i occie balsamicznym Zupa: Minestrone – włoska zupa warzywna Danie główne: Lasagne Bolognese lub ze szpinakiem Deser: Panna cotta z musem owocowym
  • Zobacz
    Maj 2019 - Kuchnia kaukaska
    Przystawka: Bakłażan z orzechami włoskimi Zupa: Ormiańska zupa Bozbasz Danie główne: Szaszłyk gruziński z chlebem lawasz Deser: Tymiankowy napój z miodem
  • Zobacz
    Czerwiec 2019 - Kuchnia wegańska
    Przystawka: Asiette z selera Zupa: Krem z ciecierzycy z olejem rydzowym i pumperniklem Danie główne: Bliny gryczane z dziką różą na purée z cebuli i octu orzechowego Deser: Piklowana gruszka pieczona w otrębach z gryki na...
  • Zobacz
    Lipiec 2019 - Tajska kuchnia
    I zestaw menu: Przystawka: Green papaya salad Zupa: Tom Kha Gai (lemonowo – kokosowa z kurczakiem) Danie główne: Pstrąg/dorada gotowana na parze w sosie ostrygowym z warzywami Deser: Mango sticky rice II zestaw menu: Przystawka: Thai Beef Salat – sałata pikantna z wołowiną Zupa: Tom Yam Khun Danie...

Karkonosze, apartamenty, SPA, wyborna kuchnia –

Wszystko w jednym miejscu

Oferta dla osób prywatnych, grup i firm

Wyjątkowy prezent

Voucher

Termin kursu: 8 czerwca 2019