Kursy

  • Zobacz
    Styczeń 2019 - Kuchnia wegetariańska
    Przystawka: Kalafior w aromacie świerku z dojrzewającym serem bursztynZupa: Krem z pieczonego buraka z serem owczym i chrupkami z grykiDanie główne: Filet z pstrąga marynowany w oleju z wiesiołka na purée z...
  • Zobacz
    Luty 2019 - Kuchnia węgierska
    Przystawka: Gęsia wątróbkaZupa: Zupa rybna HalaszleDanie główne: Gulasz z galuszkamiDeser: Naleśnik Gundela
  • Zobacz
    Marzec 2019 - Kurs tradycyjnego wyrobu wędlin
    W programie kursu:Nauka rozbioru półtuszy Nauka wyrabiania 3 rodzajów kiełbas: biała śląska czosnkowa Nauka przygotowania, peklowania i wędzenia: polędwicy szynki baleronu boczku schabu Nauka wyrobu kaszanki i salcesonu
  • Zobacz
    Kwiecień 2019 - Kuchnia wegańska
    Przystawka: Asiette z seleraZupa: Krem z ciecierzycy z olejem rydzowym i pumperniklemDanie główne: Bliny gryczane z dziką różą na purée z cebuli i octu orzechowegoDeser: Piklowana gruszka pieczona w otrębach z gryki na...
  • Zobacz
    Maj 2019 - Kuchnia kaukaska
    Przystawka: Bakłażan z orzechami włoskimiZupa: Ormiańska zupa BozbaszDanie główne: Szaszłyk gruziński z chlebem lawaszDeser: Tymiankowy napój z miodem
  • Zobacz
    Czerwiec 2019 - Kuchnia włoska
    Przystawka: Cukinia z serem ricotta marynowana w oliwie i occie balsamicznymZupa: Minestrone – włoska zupa warzywnaDanie główne: Lasagne Bolognese lub ze szpinakiemDeser: Panna cotta z musem owocowym
  • Zobacz
    Lipiec 2019 - Tajska kuchnia
    I zestaw menu:Przystawka: Green papaya saladZupa: Tom Kha Gai (lemonowo – kokosowa z kurczakiem)Danie główne: Pstrąg/dorada gotowana na parze w sosie ostrygowym z warzywamiDeser: Mango sticky riceII zestaw menu:Przystawka: Thai Beef Salat – sałata pikantna z wołowinąZupa: Tom Yam KhunDanie...
Wyjątkowy prezent

Voucher

Bądź na bieżąco!

Folwarkowe informacje

Karkonosze, apartamenty, SPA, wyborna kuchnia -

Wszystko w jednym miejscu

Oferta dla osób prywatnych, grup i firm
ZAREZERWUJ WARSZTATY

Termin kursu: 19 stycznia 2019