Przystawka:
Bakłażan z orzechami włoskimi
Zupa:
Ormiańska zupa Bozbasz
Danie główne:
Szaszłyk gruziński z chlebem lawasz
Deser:
Tymiankowy napój z miodem
-
I zestaw menu: Przystawka: Green papaya salad Zupa: Tom Kha Gai (lemonowo – kokosowa z kurczakiem) Danie główne: Pstrąg/dorada gotowana na parze w sosie ostrygowym z warzywami Deser: Mango sticky rice II zestaw menu: Przystawka: Thai Beef Salat – sałata pikantna z wołowiną Zupa: Tom Yam Khun Danie...
-
W programie kursu: Nauka rozbioru półtuszy Nauka wyrabiania 3 rodzajów kiełbas: biała śląska czosnkowa Nauka przygotowania, peklowania i wędzenia: polędwicy szynki baleronu boczku schabu Nauka wyrobu kaszanki i salcesonu
-
W programie kursu: Nauka rozbioru półtuszy Nauka wyrabiania 3 rodzajów kiełbas: biała śląska czosnkowa Nauka przygotowania, peklowania i wędzenia: polędwicy szynki baleronu boczku schabu Nauka wyrobu kaszanki i salcesonu
Karkonosze, apartamenty, SPA, wyborna kuchnia –
Wszystko w jednym miejscu
Oferta dla osób prywatnych, grup i firm