Szef Kuchni – Szymon Przystupa

    • Staż w uznawanej za najlepszą restaurację w Szwecji ,,Oaxen- Krog” – Dwie Gwiazdki Michelin – Sztokholm – Szef Magnus Ek

    • Staż w restauracji ,,Alcron’’ w Czechach Gwiazdka Michelin – Praga – Szef – Roman Paulus

    • Staż w pierwszej restauracji w Polsce z Gwiazdką Michelin ,,Atelier Amaro’’ – Warszawa – Szef – Wojciech Modest Amaro

    • Szkolenie z kuchni francuskiej przez członka Francuskiej Akademii Kulinarnej (Academie Nationale de Cuisine) – Szef – Grzegorz Zdeb

    • Akademia „Kurta Schellera”

    • ,,Smak Pstrąga w Pieninach’’- ogólnopolski konkurs kulinarny-2012 – 2 miejsce

    • Występy w programach TV i radio: ,,Kawa czy Herbata”, TV Silesia, Polskie Radio Program 1

    • Złota paleta Lubelszczyzny – 2003

    • Złota łyżka „Dziennika Wschodniego” – 2003

    • Gala stołów wielkanocnych Lubelszczyzny konkurs – 1 miejsce

    • Gala bankietowa województwa lubelskiego konkurs – 2 miejsce

14 grudnia 2019 (sobota)