-
-
Staż w uznawanej za najlepszą restaurację w Szwecji ,,Oaxen- Krog” – Dwie Gwiazdki Michelin – Sztokholm – Szef Magnus Ek
-
Staż w restauracji ,,Alcron’’ w Czechach Gwiazdka Michelin – Praga – Szef – Roman Paulus
-
Staż w pierwszej restauracji w Polsce z Gwiazdką Michelin ,,Atelier Amaro’’ – Warszawa – Szef – Wojciech Modest Amaro
-
Szkolenie z kuchni francuskiej przez członka Francuskiej Akademii Kulinarnej (Academie Nationale de Cuisine) – Szef – Grzegorz Zdeb
-
Akademia „Kurta Schellera”
-
,,Smak Pstrąga w Pieninach’’- ogólnopolski konkurs kulinarny-2012 – 2 miejsce
-
Występy w programach TV i radio: ,,Kawa czy Herbata”, TV Silesia, Polskie Radio Program 1
-
Złota paleta Lubelszczyzny – 2003
-
Złota łyżka „Dziennika Wschodniego” – 2003
-
Gala stołów wielkanocnych Lubelszczyzny konkurs – 1 miejsce
-
Gala bankietowa województwa lubelskiego konkurs – 2 miejsce
-