Lipiec 2020 Kuchnia hiszpańska

Klimat słonecznej Hiszpanii

Letnia sesja warsztatowa

Jak mawiają Hiszpanie – Mucho más se desea lo que se veda – Najbardziej smakuje zakazany owoc. Hiszpańskie potrawy chociaż nie są zakazane, na pewno kuszą i intrygują. Razem udamy się na wyprawę wgłąb Półwyspu Iberyjskiego i wspólnie odkryjemy jego skarby, aby zakrzyknąć przy degustacji – delicioso!

null
Zakres tematyczny:
hiszpańskie smaki
null
Ilość osób:
10 maksymalnie
null
Szef prowadzący:
Szymon Przystupa
null
Czas trwania:
ok. 4-5 godzin z degustacją
null
Koszt całkowity pakietu:
380 zł / 1 os.
null
Certyfikat
ukończenia warsztatów

Menu:

Przystawka:
Tapas – kilka propozycji

Zupa:
Gazpacho

Danie główne:
Królik w czosnku

Deser:
Flan pomarańczowy

W pakiecie:

  • folder z recepturami
  • degustacja własnoręcznie przygotowanych potraw
  • certyfikat do powieszenia na ścianie
  • możliwość zorganizowania wycieczki quadami
  • świetna zabawa z doborowym towarzystwie

Kursanci mają zapewnione fartuchy.
Ilość miejsc ograniczona.

Start: godz. 11.30
4 lipca 2020 (sobota)

Koniec: godz. 17.00
4 lipca 2020 (sobota)

16 listopada 2019 (sobota)