Jesienna sesja warsztatowa
Azjatycka kuchnia
Tajska kuchnia to fuzja egzotycznych owoców, przypraw oraz unikalnych składników – jest to więc idealna propozycja dla amatorów ekscytujących wrażeń! Wybierz się z nami w podróż do drugiego zakątka globu! Razem połączymy smaki kokosu, limonki czy owoców morza w uwodzącą aromatem, słodko-gorzką całość!
Do wyboru:
I zestaw menu:
Przystawka:
Green papaya
salad
Zupa:
Tom Kha Gai
(lemonowo – kokosowa z kurczakiem)
Danie główne:
Pstrąg/dorada gotowana na parze
w sosie ostrygowym z warzywami
Deser:
Mango sticky rice
II zestaw menu:
Przystawka:
Thai Beef Salat –
sałata pikantna z wołowiną
Zupa:
Tom Yam
Khun
Danie główne:
Phad Thai –
makaron ryżowy smażony
Deser:
Naleśnik z bananem
Zestaw 1 jest menu podstawowym. Jeżeli chciałbyś przygotowywać dania z zestawu 2 – napisz email 7 dni przed warsztatami!
W pakiecie:
- folder z recepturami
- degustacja własnoręcznie przygotowanych potraw
- certyfikat do powieszenia na ścianie
- możliwość zorganizowania wycieczki quadami
- świetna zabawa z doborowym towarzystwie
Kursanci mają zapewnione fartuchy.
Ilość miejsc ograniczona.