Listopad 2021 – Kuchnia kaukaska

Kaukaskie smaki

Jesienna sesja warsztatowa

Zapaleni podróżnicy z przyjemnością zatrzymają się na chwilę w naszym Folwarku na pełną przygód lekcję gotowania w stylu kaukaskim! Wspólnie przemierzymy ten fascynujący kraj kosztując po drodze aromatycznego szaszłyku gruzińskiego… Z nami zasmakujesz w najpopularniejszych potrawach Gruzji i Armenii!

null
Zakres tematyczny:
kuchnia kaukaska
null
Ilość osób:
10 maksymalnie
null
Szef prowadzący:
Szymon Przystupa
null
Czas trwania:
ok. 4-5 godzin z degustacją
null
Koszt całkowity pakietu:
380 zł / 1 os.
null
Certyfikat
ukończenia warsztatów

Menu:

Przystawka:
Bakłażan z orzechami włoskimi

Zupa:
Ormiańska zupa Bozbasz

Danie główne:
Szaszłyk gruziński z chlebem lawasz

Deser:
Tymiankowy napój z miodem

W pakiecie:

  • folder z recepturami
  • degustacja własnoręcznie przygotowanych potraw
  • certyfikat do powieszenia na ścianie
  • możliwość zorganizowania wycieczki quadami
  • świetna zabawa z doborowym towarzystwie

Kursanci mają zapewnione fartuchy.
Ilość miejsc ograniczona.

Start: godz. 11.30
20 listopada 2021 (sobota)

Koniec: godz. 17.00
20 listopada 2021 (sobota)