Listopad 2019 – Kuchnia rosyjska

Jesienna sesja warsztatowa

Rosyjska ruletka

Nie lubicie rutyny w kuchni? My również! Właśnie z myślą o nieustannie poszukujących nowych wrażeń amatorach gotowania przygotowaliśmy warsztaty z kuchnią rosyjską. Wśród niebanalnych dań, które stworzymy znajdą się: Solanka mięsna czy Boeuf Stroganow. Nie może Was zabraknąć!

null
Zakres tematyczny:
kuchnia rosyjska
null
Ilość osób:
10 maksymalnie
null
Szef prowadzący:
Szymon Przystupa
null
Czas trwania:
ok. 4-5 godzin z degustacją
null
Koszt całkowity pakietu:
380 zł / 1 os.
null
Certyfikat
ukończenia warsztatów

Menu:

Przystawka:
Śledź pod pierzynką

Zupa:
Solianka mięsna

Danie główne:
Boeuf Stroganow

Deser:
Jabłko pieczone z miodem i bakaliami

W pakiecie:

  • folder z recepturami
  • degustacja własnoręcznie przygotowanych potraw
  • certyfikat do powieszenia na ścianie
  • możliwość zorganizowania wycieczki quadami
  • świetna zabawa z doborowym towarzystwie

Kursanci mają zapewnione fartuchy.
Ilość miejsc ograniczona.

Start: godz. 11.30
16 listopada 2019 (sobota)

Koniec: godz. 17.00
16 listopada 2019 (sobota)

16 listopada 2019 (sobota)