Styczeń 2020 – Kuchnia węgierska

Węgierskie przysmaki

Zimowa sesja warsztatowa

Polak, Węgier, dwa bratanki, i do szabli, i do… wspólnego ucztowania! Kto z nas nie zna smaku tradycyjnych placków po węgiersku, zupy gulaszowej czy kapuśniaku? Pragniesz poznać Węgry jeszcze lepiej? Podczas warsztatów zapoznamy Cię z czołowymi daniami kuchni węgierskiej!

null
Zakres tematyczny:
kuchnia węgierska
null
Ilość osób:
10 maksymalnie
null
Szef prowadzący:
Szymon Przystupa
null
Czas trwania:
ok. 4-5 godzin z degustacją
null
Koszt całkowity pakietu:
380 zł / 1 os.
null
Certyfikat
ukończenia warsztatów

Menu:

Przystawka:
Gęsia wątróbka

Zupa:
Zupa rybna Halaszle

Danie główne:
Gulasz z galuszkami

Deser:
Naleśnik Gundela

W pakiecie:

  • folder z recepturami
  • degustacja własnoręcznie przygotowanych potraw
  • certyfikat do powieszenia na ścianie
  • możliwość zorganizowania wycieczki quadami
  • świetna zabawa z doborowym towarzystwie

Kursanci mają zapewnione fartuchy.
Ilość miejsc ograniczona.

Start: godz. 11.30
11 stycznia 2020 (sobota)

Koniec: godz. 17.00
11 stycznia 2020 (sobota)