Letnia sesja warsztatowa
Smaki słonecznej Italii
Sekretem niepowtarzalnego smaku włoskich potraw są najlepszej jakości składniki przyrządzone według tradycyjnych, przekazywanych z pokolenia na pokolenie receptur. Jeśli pragniesz zasmakować w skarbach jednej z najbogatszych kuchni świata, dołącz do naszej kulinarnej eskapady! W programie znajdzie się słynne Lasagne Bolognese oraz obowiązkowy deser Panna cotta. Na koniec przygody czeka nas prawdziwa festa italiana!
Menu:
Przystawka:
Cukinia z serem ricotta marynowana w oliwie i occie balsamicznym
Zupa:
Minestrone – włoska zupa warzywna
Danie główne:
Lasagne Bolognese lub ze szpinakiem
Deser:
Panna cotta z musem owocowym
W pakiecie:
- folder z recepturami
- degustacja własnoręcznie przygotowanych potraw
- certyfikat do powieszenia na ścianie
- możliwość zorganizowania wycieczki quadami
- świetna zabawa z doborowym towarzystwie
Kursanci mają zapewnione fartuchy.
Ilość miejsc ograniczona.