Wiosenna sesja warsztatowa
Wielkanocna tradycja
Święta kojarzą nam się z polskimi smakami znanymi od pokoleń. Marzysz o tym, aby zaskoczyć Gości pysznym świątecznym żurkiem przyrządzonym według babcinej receptury? Podczas jednodniowych warsztatów nauczymy Cię jak stworzyć Wielkanocne potrawy tradycyjnie, ale z jajem, dzięki czemu te Święta nabiorą zupełnie innego smaku!
Menu:
Przystawka:
Jajko w sosie tatarskim z rzeżuchą oraz trzy rodzaje past jajecznych
Zupa:
Żur na białej kiełbasie
Danie główne:
Udziec wieprzowy pieczony z goździkami w sosie chrzanowym, ziemniaki z wody plus warzywa kiszone
Deser:
Pascha
W pakiecie:
- folder z recepturami
- degustacja własnoręcznie przygotowanych potraw
- certyfikat do powieszenia na ścianie
- możliwość zorganizowania wycieczki quadami
- świetna zabawa z doborowym towarzystwie
Kursanci mają zapewnione fartuchy.
Ilość miejsc ograniczona.